Servicii Unicont - Contabilitate si Consultanta

tarife

Tarife Contabilitate

Practicam tarife transparente, flexibile si corecte, acestea fiind stabilite in concordanta cu timpul afectat pentru realizarea serviciilor prestate. Tarifele noastre sunt transparente inca de la semnarea contractului, putand cunoaste in mod clar care este tariful si pentru ce este acesta perceput. In colaborarea cu noi, nu veti avea nicodata surpriza aparitiei unor tarife pe care nu le-ati anticipat. Tarifele practicate de noi sunt flexibile, acestea fiind stabilite in functie de evolutia afacerii dumneavoastra, si implicit, de volumul si complexitatea documentelor necesare a fi inregistrate in contabilitate.
In ceea ce priveste stabilirea tarifelor, trebuie inteles ca, in mod cert, nu ne permitem sa facem rabat de la calitatea serviciilor prestate in favoarea unui tarif mai mic.

salarizare-evocont

Servicii de Salarizare

Colaborand cu Unicont serviciile de salarizare si administrare resurse umane nu va mai ocupa tot timpul, acestea devenind in totalitate responsabilitatea noastra. Specialistii nostri, inspectori de resurse umane, sunt la dispozitia clientilor pentru a-i sprijini in administrarea in mod facil a resurselor umane, in vederea eficientizarii si a asigurarii corectitudinii tuturor proceselor pe care le implica calculul salarial si administrarea de personal, in conformitate cu cadrul legislativ actual.
Serviciile de salarizare nu inseamna numai un simplu calcul salarial si cateva angajari. Lucrurile trebuie privite mai profund. Un specialist in salarizare si resurse umane va ajuta sa stabiliti intr-un mod corect dimensiunea, numarul si structura departamentelor firmei dumneavoastra. Noi va sprijinim in recrutarea personalului potrivit pentru fiecare post necesar.

servicii-contabilitate

Servicii de Contabilitate

Firma de Contabilitate Unicont isi aloca timpul necesar pentru a intelege specificul activitatii si domeniul in care dezvoltati afacerea, astfel incat sa va putem oferi servicii de contabilitate individualizate. Firma noastra de contabilitate intelege ca pentru business-uri diferite nu se pot aplica intotdeuna aceleasi solutii standard.
Firma noastra de contabilitate, are in componenta sa specialisti cu o relevanta experienta, dornici si pregatiti sa vina in solutionarea nevoilor clientilor. Din cadrul echipei noastre fac parte experti contabili, contabili autorizati, consultanti fiscali, inspectori de resurse umane, pentru a ne asigura ca putem oferi servicii de contabilitate performante si cea mai buna solutie pentru nevoile clientilor nostri.
Cu noi, nu sunteti singuri in momente importante. Va asiguram de reprezentarea in fata organelor de control ale ANAF (Agentia Nationala de Administrare Fiscala), Garzii Financiare, ITM (Inspectoratul Teritorial de Munca), ori de cate ori este nevoie.

servicii-audit

Servicii de Audit

Unicont – Firma de Contabilitate si servicii adiacente, vine in sprijinul clientilor sai prin servicii de audit obiective si competente, servicii asigurate de auditori profesionisti, membri ai CAFR (Camera Auditorilor Financiari din Romania). Indiferent daca aveti nevoie de audit intern, extern, de auditarea situatiilor financiare sau de de servicii de audit conexe, suntem dornici si pregatiti sa va sprijinim.
Metodologia noastra de audit intern este individualizata in functie de dimensiunea, structura si domeniul de activitate al companiei dumneavoastra. Echipa noastra de auditori este dornica si pregatita sa vina in sprijinul dumneavoastra cu servicii de audit competente, adresate atat societatilor private sau societatilor de stat, cat si organizatiilor non-profit.

infiintari-firme

Infiintari firme Bucuresti

De ce sa apelati la noi pentru Infiintari Firme Bucuresti? Intrucat am intalnit destul de frecvent situatia in care clientii care au apelat la serviciile noastre de contabilitate, aveau chiar de la momentul infiintarii firmei un vector fiscal dezavantajos din punct de vedere al taxelor datorate la bugetul de stat. In alte situatii chiar forma juridica a companiei nu era cea mai potrivita pentru activitatea desfasurata. Este foarte adevarat, o firma poate fi infiintata de oricine si oricum. Dar dumneavoastra nu sunteti oricine. Firma dumneavoastra nu poate fi infiintata oricum. Aveti nevoie de o consiliere preliminara pentru a gasi forma juridica si fiscala optima pentru infiintarea unei firme. Firma noastra are la dispozitie o echipa de specialisti competenti si profesionisti, dornici si pregatiti sa vina in sprijinul dumneavoastra pentru a va pune in practica ideile. Specialistii companiei noastre va asigura consiliere gratuita pentru Infiintari Firma Bucuresti.


 

fonduri

Fonduri Europene nerambursabile

Din experienta dobandita, am concluzionat ca de cele mai multe ori obtinerea de fonduri nerambursabile este un aspect greu de inteles de catre clientii nostri si mare consumatoare de resurse pentru acestia. Tocmai de aceea, specialistii nostri isi utilizeaza experienta pentru a intampina nevoile dumneavoastra in materie de obtinere fonduri nerambursabile. Firma noastra va sprijina prin identificarea nevoilor afacerii dumneavoastra, iar in functie de acestea va furnizeaza cele mai bune solutii de finantare, dupa care vom elabora si depune dosarul de finantare. Rolul nostru in acest proiect se va incheie dupa obtinerea efectiva a fondurilor nerambursabile. Firma noastra va sprijina prin identificarea nevoilor afacerii dumneavoastra, iar in functie de acestea va furnizeaza cele mai bune solutii de finantare, dupa care vom elabora si depune dosarul de finantare. Rolul nostru in acest proiect se va incheie dupa obtinerea efectiva a fondurilor nerambursabile.


 

servicii-consultanta

Consultanta in Afaceri

Poate de multe ori va ganditi ca nu se poate altfel, sau poate va ganditi ca din afacerea dumneavoastra obtineti maximum din ceea ce se poate obtine. De aceea, firma de contabilitate Unicont va propune solutii care sa va convinga ca aceasta granita peste care credeti ca nu se poate trece, este doar una imaginara. Firma de contabilitate Unicont vine cu solutii in sprijinul clientilor care doresc sa deschida o afacere noua, a clientilor care urmaresc sa-si dezvolte afacerea existenta, precum si in sprijinul clientilor care traverseaza o perioada de declin ca urmare a unei conjuncturi nefavorabile.
Firma de contabilitate Unicont are in componenta sa o echipa de specialisti cu o experienta tehnica si de business relevanta, pregatiti si dornici sa va ofere solutiile noastre, indiferent de domeniul si de dimensiunea afacerii dumneavoastra. Totodata, dorim sa intervenim prin experienta specialistilor nostri, pentru a evita deciziile delicate prin care trebuie sa taiem bugete, sa concediem angajati, sau sa inchidem componente ale afacerii.

 

servicii-consultanta-afaceri

Consultanta Fiscala

Dincolo de modificarile legislative frecvente, asa cum ne-am obisnuit deja, legislatia fiscala este stufoasa si de cele mai multe ori interpretabila si gresit inteleasa de catre persoanele fara exercitiu in acest domeniu. Acestea sunt, in principal, motivele pentru care Unicont – Firma Contabilitate, ofera clientilor sai servicii de consultanta fiscala competente, acordate de consultanti fiscali profesionisti si cu experienta relevanta, acestea fiind incluse in pachetul de baza de servicii financiar-contabile.
In contextul modificarilor legislative frecvente si pe fondul unei legislatii adesea neexplicite sau incoerente, firma de contabilitate Unicont, prin echipa noastra de specialisti in consultanta fiscala, intelegem ca aveti nevoie de consultanta fiscala de calitate si de solutii fiscale optime pentru afacerea dumneavoastra.
Noi avem grija sa fiti informati in permanenta si la momentul oportun.

 Servicii Contabilitate Bucuresti oferite de noi :

 • Servicii de contabilitate primara:
  • Contabilitate primara a operatiunilor de numerar: intocmirea registrului de casa si a documentelor primare ce stau la baza intomirii acestuia;
  • Contabilitate primara a operatiunilor de gestiune: intocmirea NIR-urilor, a bonurilor de consum, a notelor de transfer intre gestiuni, a facturilor de iesire si a avizelor de expeditie sau de transfer intre locatii;
  • Contabilitatea primara a decontarilor interne: intocmirea deconturilor pentru angajatii societatii;
  • Contabilitatea primara a salariilor: intocmirea pontajelor si a statelor de salarii; intocmirea fluturasilor de salarii; intocmirea dispozitiilor de plata pentru plata salariilor; intocmirea registrului salariatilor; intocmirea contractelor de munca si a adeverintelor salariale;
 • Servicii contabilitate de gestiune:
  • Inregistrarea in evidenta analitica a intarilor si iesirilor de stoc: facturi de intrare si de iesire care implica stocuri; transferuri interne intre gestiuni sau intre locatii; inregistrarea bonurilor de consum, a rapoartelor de productie si a retetarelor;
  • Realizam evidenta gestionara global-valorica sau cantitativ-valorica a stocurilor, precum si intocmirea balantei analitice a stocurilor companiei;
  • Evidenta analitica a obiectelor de inventar si a mijloacelor fixe;
 • Servicii de contabilitate financiara:
  • Calculul impozitelor si taxelor datorate bugetului de stat privind: impozitul pe profit sau impozitul pe veniturile microintreprinderilor; impozitul pe salarii si contributiile sociale aferente salariilor; taxa pe valoarea adaugata; calcul accize; calcul fonduri speciale;
  • Intocmirea statelor de dividente si calculul impozitului aferent acestora;
  • Intocmirea si depunerea declaratiilor fiscale privind: taxa pe valoarea adaugata, impozitul pe profit sau impozitul pe veniturile microintreprinderilor, declaratii aferente salariilor;
 • Raportari financiar-contabile efectuate periodic catre conducerea societatii:
  • Intocmirea de rapoarte periodice care vor fi prezentate conducerii societatii: rapoarte privind indicatori de performanta; rapoarte care reflecta situatia si structura patrimoniului; rapoarte privind situatia platilor restante catre furnizori precum si a creantelor neincasate;
  • Informarea periodica si permanenta a conducerii asupra modificarilor din mediul economic si fiscal cu impact asupra afacerii detinute;
  • Asistenta la controalele effectuate de catre organelle de stat;
  • Intocmirea dosarelor de creditare si de leasing;
  • Efectuarea periodica a punctajelor cu administratia financiara pentru a ne asigura ca evidenta contabila in ceea ce priveste impozitele si taxele este in concordanta cu fisa de platitor;
  • Obtinerea certificatelor fiscale pentru participarea la licitatii sau in alte scopuri solicitate de client;
  • Intocmirea bilanturilor anuale si semestriale;
 • Expertiza contabila:
  • Expertiza contabila a partimoiului societatii;
  • Activitate de cenzorat, acolo unde aceasta este necesara;
  • Efectuarea consolidarilor balantelor de verificare la nivel de grup pentru societatile care sunt afiliate ale unui grup de firme;
  • Certificarea bilanturilor anuale si semestriale.

Contactati unul dintre expertii nostri contabili pentru a afla mai multe detalii cu privire la Servicii Contabilitate Bucuresti oferite de compania noastra!

      Servicii Contabile - Unicont

 • Servicii Contabilitate Bucuresti
 • Contabilitate Primara Bucuresti
 • Contabilitate PFA, SRL, SA, ONG
 • Consultanta Contabila Bucuresti
 • Expert Contabil Bucuresti
 • Expertiza Contabila Bucuresti
 • Servicii de Salarizare si Personal
 • Servicii de Audit Bucuresti
 • Infiintari Firme Bucuresti
 • Fonduri Europene Nerambursabile

      Contact Unicont

 Bucuresti, Sector 3,Calea Calarasilor
 Nr.177, Bloc 45, Ap. 19, Et. 7

 Punct de reper Restaulantul "La Mama"

  Cod de inregistrare fiscala: 33481474
  Autorizatie CECCAR nr.7505
  Telefon mobil:  0722.587.128  
                          0722.512.064

                Persoana de contact
               Matei Anton Gabriel